Part 8: Stanimir from Kipinä is the first one to be awarded employee of the month title at Niemen Tehtaat - Partea 8: Stanimir de la Kipinä este primul care primește titlul de 'angajatul lunii' la Niemen Tehtaat

Kuva8

Niemen Tehtaat is a family company from Pirkanmaa, that has been manufacturing wooden goods for more than 120 years. Their products are expected to meet strict quality criteria and amongst others, this is the reason production is highly automated. It requires the right kind of training and skills from employees.

In October, company’s CEO- Panu Niemi, launched a new incentive program, that rewards an employee who has inspired and helped other employees to develop and succeed in their work. Team leaders selected Stanimir Kostov, a CNC-carpenter from Bulgaria, as the first employee of the month.

Stanimir was mentioned to be a flexible team player with an exceptionally positive attitude and constant willingness to help his colleagues. He was also described as a meticulous and proactively responsible employee.

CONGRATULATIONS Stanimir!

-

Niemen Tehtaat este o afacere de familie din Pirkanmaa, care fabrică articole din lemn de mai bine de 120 de ani. Produsele lor trebuie să îndeplinească criterii stricte de calitate și, printre altele, acesta este motivul pentru care producția este extrem de automatizată. Este nevoie de tipul potrivit de pregătire și abilități din partea angajaților.

În octombrie, CEO-ul companiei - Panu Niemi, a lansat un nou program de stimulare, care recompensează un angajat care a inspirat și a ajutat alți angajați să se dezvolte și să reușească în munca lor. Liderii echipei l-au ales pe Stanimir Kostov, un tâmplar CNC din Bulgaria, ca primul angajat al lunii.

Stanimir a fost menționat a fi un membru de echipă flexibil, cu o atitudine excepțional de pozitivă și o dorință constantă de a-și ajuta colegii. El a fost, de asemenea, descris ca fiind un angajat meticulos  și responsabil.

Felicitări Stanimir!