Asiakasyritykselle

Kipinä Oy:n omat tytäryhtiöt Puolan Redassa ja Viron Pärnussa hoitavat ulkomaisen työvoiman rekrytoinnin samoin kuin yhteistyökumppanit Slovakiassa ja Unkarissa. Olemme laajentaneet toimintaamme ja keskittyneet myös suomalaisen työvoiman rekrytointeihin. Olemme myös solmineet yhteistyösopimuksia eurooppalaisten yritysten kanssa taataksemme parempaa palvelua asiakasyrityksillemme. Tuotamme työvoimaa Puolan ja Viron lisäksi myös esim. Slovakiasta, Unkarista ja Romaniasta.

Tarjoamme ammattitaitoista, koulutettua työvoimaa, joka täyttää asiakasyritystemme vaatimukset. Kipinän kautta löydät muun muassa luotettavat CNC-koneistajat. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat luotettavia, joustavia, motivoituneita, valmiita niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin ja noudattavat työn vaatimia määräyksiä sekä lakeja. Kipinä Oy:n työntekijät työskentelevät Suomessa laillisesti ja he kuuluvat suomalaisen vakuutusturvan sekä työterveyshuollon piiriin.

Työsuhteen alussa hankimme tarvittaessa työntekijöillemme asunnot, kulkuneuvot, luvat ja kortit, kun taas työsuhteen loputtua hoidamme kaikki työnantajille kuuluvat velvollisuudet, kuten erilaisten sopimusten (asunto, vesi, internet, sähkö ym.) purut, matkajärjestelyt kotimaahan ym. Asiakasyrityksen hoidettavaksi henkilöstövuokraustilanteissa jää vain työntekijöiden perehdytys, johtaminen sekä Kipinä Oy:n informointi pulmatilanteissa. Yrityksellämme on oma puolankielen tulkki, joka puhuu puolan lisäksi suomea ja englantia, lisäksi käytettävissämme ovat unkarinkielen sekä vironkielen tulkit.

 

Kipinä tarjoaa tarpeeseen sopivat työntekijät

 

Tällä hetkellä tietokannassamme on suuri määrä eri alojen asiantuntevia ammattilaisia, jotka voivat auttaa yritystänne esimerkiksi projektien suorittamisessa, ruuhkahuippujen aikana tai vaikka vakiinnuttaa paikkansa osana vakituista henkilöstöänne. Olemme toteuttaneet mm. useita projektiluonteisia tehtäväkokonaisuuksia ulkomailla. Kannustamme työperäiseen maahanmuuttoon ja teemme yhteistyötä mm. ELY-keskuksen kanssa työperäisen maahanmuuton yhteisprojektia, jossa järjestetään täydennyskoulutuksia (mm. suomenkielen koulutus) ja mahdollistamme alkuvaiheen työvalmennus tai tulkkipalvelut asiakasyrityksissä.

Jos olette kiinnostuneet työvoiman vuokrauksesta/rekrytoinnista, yrityksenne tietyn liiketoimintaosa-alueen ulkoistamisesta tai etabloitumisesta Puolaan, autamme teitä mielellämme.

 

Ota yhteyttä ja etsitään tarpeeseenne sopivat työntekijät!

Täytä alla oleva lomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä ensitilassa tai voit soittaa / lähettää sähköpostia myynnin yhteyshenkilöillemme.

Asiakasyritykset

Yhteydenotto