Asiakasyritykselle

Haittaako työvoimapula bisnestäsi? Me voimme auttaa!

Tietyillä aloilla ja paikkakunnilla on Suomessa jatkuva pula osaavista työntekijöistä. Joihinkin tehtäviin ammattimiehiä ei tahdo löytyä millään ja jos löytyykin, se on usein väliaikaista.

Nuoremmat sukupolvet muuttavat suuriin kaupunkeihin opiskelemaan ja jäävät usein sille tielleen. Samanaikaisesti suuret ikäluokat ovat lähellä eläkeikää tai ovat jo siirtyneet eläkkeelle, jolloin etenkin pienillä paikkakunnilla tarvittavan henkilöstöresurssin löytäminen käy työstä.

Kipinä auttaa kun:

  • Työtehtävään ei yleisesti löydy Suomesta enää osaamista esim. ammattiin ei enää kouluteta uusia osaajia
  • Ammattimiesten löytäminen on alueellisesti vaikeaa
  • Osaavien työntekijöiden houkuttelu paikkakunnalle ei onnistu 
Kipinä tarjoaa tarpeeseen sopivat työntekijät

 

Ammattitaitoisia ja kokeneita tekijöitä perinteisen teollisuuden maista

Kipinällä on yhteistyökumppanit Puolassa, Slovakiassa, Bulgariassa, Makedoniassa, Romaniassa ja Latviassa sekä oma rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyhtiö Puolassa, Ilves Sp. z o.o.

Tarjoamme ammattitaitoista, koulutettua ja kokenutta työvoimaa, joka täyttää asiakasyritystemme vaatimukset. Kipinän kautta löydät mm. luotettavat CNC-koneistajat, hitsarit, laminoitsijat sekä elintarviketyöntekijät. Tällä hetkellä tietokannassamme on suuri määrä eri alojen asiantuntevia ammattilaisia, jotka voivat auttaa yritystänne esimerkiksi projektien suorittamisessa, ruuhkahuippujen aikana tai vaikka vakiinnuttaa paikkansa osana vakituista henkilöstöänne. Olemme toteuttaneet myös useita projektiluonteisia tehtäväkokonaisuuksia ulkomailla.

Kannustamme työperäiseen maahanmuuttoon ja olemme tehneet yhteistyötä mm. ELY-keskuksen kanssa työperäisen maahanmuuton yhteisprojektissa, jossa järjestettiin täydennyskoulutuksia (mm. suomen kielen koulutus) ja mahdollistimme alkuvaiheen työvalmennuksen tai tulkkipalvelut asiakasyrityksissä.

 

Kipinä tarjoaa työvoimaa kokonaispalveluna eikä asiakkaan tarvitse huolehtia byrokratiasta tai mahdollisista kielihaasteista

Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat luotettavia, joustavia, motivoituneita, valmiita niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiinkin työsuhteisiin ja noudattavat työn vaatimia määräyksiä sekä lakeja. Kipinän työntekijät työskentelevät Suomessa laillisesti ja he kuuluvat suomalaisen vakuutusturvan sekä työterveyshuollon piiriin.

Kipinä tekee alustavat henkilövalinnat ja haastattelut asiakkaan puolesta. Mikäli asiakas hyväksyy ehdotetun työntekijän, aloittaa Kipinä työntekijän kanssa valmistelut. Työsuhteen alussa hankimme tarvittaessa työntekijöillemme asunnot, kulkuneuvot, luvat ja kortit, kun taas työsuhteen loputtua hoidamme kaikki työnantajille kuuluvat velvollisuudet, kuten erilaisten sopimusten (asunto, vesi, internet, sähkö ym.) purut, matkajärjestelyt kotimaahan ym.

Asiakasyrityksen hoidettavaksi henkilöstövuokraustilanteissa jää vain työntekijöiden perehdytys, johtaminen sekä Kipinän informointi muutos- ja pulmatilanteissa. Yrityksemme henkilöstö puhuu suomen ja englannin lisäksi myös puolaa ja romaniaa. Lisäksi käytettävissämme ovat unkarin, bulgarian ja slovakian kielen tulkit. Näin ollen pystymme aina varmistamaan, että työntekijämme ymmärtävät asiakkaidemme työtehtävät ja -ohjeet.

 

Ota yhteyttä ja etsitään tarpeeseenne sopivat työntekijät!

Täytä alla oleva lomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä ensitilassa tai voit soittaa / lähettää sähköpostia myynnin yhteyshenkilöillemme.

Asiakasyritykset

Yhteydenotto


CAPTCHA Image