Ulkomainen vuokratyövoima nostaisi Suomen taloutta

Ulkomainen työvoima on nopea ja tehokas keino lisätä työllisyyttä aloilla, joita uhkaa Suomessa työvoimapula.

Kuten aiemmassa blogissa kirjoitimme, Suomen nykyinen väestörakenne ei tule ainakaan kohottamaan työllisyysastetta tulevaisuudessa - päinvastoin. Lisäksi maassamme kouluttaudutaan aloille, joissa työvoimapulaa ei varsinaisesti ole. Samaan aikaan tiettyjen alojen houkuttelevuus laskee laskemistaan. Lue lisää aiemmasta blogistamme.

Ulkomainen työvoima on toimiva ratkaisu etenkin metalli-, kuljetus-, rakennus- ja ravintola-alalla, joita uhkaa suurin työvoimapula (toki tässä on alueellisia eroja). Suomessa työskentely puolestaan houkuttelee ulkomaalaisia työntekijöitä, sillä palkkataso on korkea ja kansainvälinen työkokemus arvostettua. Eli ratkaisu hyödyttää kaikkia osapuolia!

Työllisyysaste ja talous nousuun

Ulkomainen työvoima nostaa työllisyysastetta nopeasti. Ulkomainen vuokratyövoima maksaa verot ja sosiaaliturvamaksun Suomeen alusta alkaen. Me Kipinällä hoidamme jokaisen meidän kauttamme Suomeen tulevan työntekijän vero- ja muut paperiasiat kuntoon ensimmäisenä. Täältä näet koko listan asioista, jotka me hoidamme työntekijöiden puolesta (sisältää työsopimukset, työluvan, työhön tarvittavat kortit jne.). 

Suomessa halutaan investoida uusiin tuotantovälineisiin ja myös infra- ja tehdasinvestoinnit houkuttelevat. Nekään eivät kuitenkaan tuota yksistään vaan vaativat työvoimaa pyöriäkseen.

Ulkomainen vuokratyövoima on Suomelle iso apu.

Korkeakoulutettuja ja tuotantotyöntekijöitä tarvitaan

Millaista työvoimaa Suomi sitten tarvitsee? Vaikka julkisessa keskustelussa käy usein ilmi, että Suomi ottaa mielellään vastaan ennen kaikkea korkeasti koulutettua väkeä ulkomailta, me tarvitsemme myös tuotantotyöntekijöitä - jopa määrällisesti enemmän kuin korkeasti koulutettuja.

Tällä hetkellä Suomi tulee tarvitsemaan sekä korkeasti koulutettuja ja käsillään työtä tekeviä ammattimiehiä. Suomen talouden positiivinen kehitys edellyttää investointeja ja investoinnit edellyttävät tekijöitä kaikilla tasoilla.

Etsitkö uusia työntekijöitä? Me voimme auttaa!

Me olemme jo vuosia tehneet työtä Suomen työllisyysasteen kohentamiseksi ulkomaisten ammattilaisten avulla. Haluamme olla se linkki, jonka kautta Suomeen tulo, asettuminen ja työllistyminen on tehty mahdollisimman helpoksi niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Työvoiman rekrytointi on meidän avullamme helppoa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!>>